2020-09-30 116 浏览
有朋友食过呢间餐厅,盛赞,所以今日我同另一个朋友都黎试下!餐厅地点唔算太显眼,但个门面几靓,入到去感觉都唔错,好亚热带feel😄,枱之间既距离都好足够,气氛唔错!一入门要量体温同用餐厅提供既酒精搓手,餐厅仲有提供放口罩既纸袋!首先有餐包送上,有三款:软身、硬身同手指饼,个酱系蛋黄酱+橄榄油+醋,几好味!令我对之后既野食开始有期待!我地叫左碗牛尾洋葱汤拼芝士焗法包,个汤有轻轻既牛味之余仲有洋葱带出既清甜,唔错!仲真系有牛肉!👍🏻我地仲叫左蟹肉芦笋烩意大利饭,真材实料有蟹肉👍🏻意大利饭质感烩得刚好!好味!😋最后系慢煮黑猪鞍扒,好有惊喜!一黎真系好大块!二黎估唔到咁厚身都煮到入面岩岩好熟哂,肉质好易咬,一d都唔老!好好味!食完全部食物一d都唔口渴,又唔会觉得好油腻,nice!!!我地仲各自叫左杯朱古力’鸳鸯’,几特别!有奶盖、咖啡冰砖,朱古力浓味得黎唔系得个甜字既果种,nice!!👍🏻又一推荐餐厅🥳🥳样样野食既味道都好唔错!虽然价钱唔平,但对得住个质素👍🏻对自己好d就要食好d!😆😆😋👍🏻
有朋友食过呢间餐厅,盛赞,所以今日我同另一个朋友都黎试下!
食完全部食物一d都唔口渴,又唔会觉得好油腻,nice!!!
又一推荐餐厅🥳🥳样样野食既味道都好唔错!
虽然价钱唔平,但对得住个质素👍🏻
对自己好d就要食好d!😆😆😋👍🏻
牛尾洋葱汤拼芝士焗法包