2024-02-02 132 浏览
呢个plan有六款生蚝包括US PACIFIC, KUMAMOTO, WHITSATAE, OYSTER REGAL, GILLARDE, IRIS SPECAIL另外我哋再加多一款PINKY. 每款生蚝都即开即食,由淡味直至到浓味,由creamy 到海水味,小编连柠檬汁同酱汁都冇落,完全感受到佢哋嘅鲜味🤤另外海鲜刺亦都叫左Taylor 虾刺身,翡翠螺,马拉蚬😌每一款刺身鲜甜,丰厚嘅肉质同配上佢哋自家制嘅酸辣汁,零舍开胃惹味😍黑松露蒜蓉包小编都好中意食蒜蓉包,但未见过一间餐厅嘅蒜蓉包可以咁足料,佢嘅黑松露系铺满成块包,食落去重重嘅菇味加埋蒜蓉味,必要嘅小食😎墨鱼汁意大利粉配墨鱼香肠佢哋嘅份量十分之足料,意粉炒得好香,食落去淡淡嘅辣味同蒜味配上墨鱼香肠

黑松露蒜蓉包

墨鱼汁意大利粉配墨鱼香肠