Vision 8

2024-05-07 84 浏览
放工约朋友去荃湾行街食饭,呢间西餐厅menu 好丰富,有pizza, 意粉,意大利饭,牛排等等。⭐️餐汤配餐包餐汤系蕃茄汤,好creamy😊餐包好香脆和热辣辣,值得一赞既系个黑松露牛油!😍😍第二度真系食吾到架👍⭐️威灵顿牛柳呢度既威灵顿牛柳真系好好食😋牛柳切出来中间系粉红色🥩厨师将火喉控制得岩岩好,吾会太生或者太熟,餐厅好有心帮我地切开3旧,自己切一定切吾到甘完整😆 牛柳外层既酥皮好松化,中间仲有黑松露味😍呢份威灵顿牛柳真系必点👍⭐️香煎带子配牛肝菌意大利面意粉爽口弹牙,很挂汁,有4粒带子,非常足料,配上牛肝菌成个意粉好夹味😋⭐️炸粗薯条配黑松露酱薯条食得出系即炸,上枱时热辣辣,估吾到真系有一粒粒既黑松露响薯条上面!仲有个黑松露他他酱,中意食黑松露既人吾好错过😍😍宜家仲做紧黑毛猪promotion,下次试下😋

⭐️餐汤配餐包
第二度真系食吾到架👍

⭐️威灵顿牛柳

⭐️香煎带子配牛肝菌意大利面

⭐️炸粗薯条配黑松露酱

宜家仲做紧黑毛猪promotion,下次试下😋

2024-04-30
用餐时段