2021-06-20 98 浏览
好耐無食過放題類型嘅嘢喇🤣因為人越大個胃就越細,戰鬥力開始搞唔掂😂不過難得見到呢間長期滿坐嘅安平燒肉有位,所以決定一試😎佢哋坐位間隔得好遠,每個位都好闊落,餐廳空間感做得好好!其實我一向唔係好鐘意食韓燒,因為好怕佢啲油煙,但今次全程都唔係好覺油煙呢個問題,抽風做得好好👍🏻另外一坐低嘅時候,店員好詳細咁講咗一次每款醬汁係用嚟配咩食,感覺好貼心💕今次我地食咗澳洲𝙼𝟻和牛𝟷𝟸𝟶分鐘吃到飽個餐,每一枱都會先送每人兩條牛舌芯(呢個超級好食!!🤤),呢個餐總共有𝟾𝟷款食物可以選擇,當中有幾款牛真係好值得食,除咗有可以用電子落單嘅嘢食同飲品外,佢自助區仲有好多嘢飲,最鐘意佢有冷泡茶可以選擇,一解油膩!❤️另外仲有一個急凍嘅格放咗蔬菜同菇類(凍到出哂煙有重令人放心嘅感覺🙈)同埋一個位俾客人自己整櫻花蝦拌飯🦐🔺 澳洲𝙼𝟻和牛𝟷𝟸𝟶分鐘吃到飽 ($𝟹𝟻𝟾, 𝟷𝟿:𝟹𝟶前離座/𝟸𝟹:𝟶𝟶後入座)($𝟹𝟽𝟾, 𝟸𝟷:𝟹𝟶-𝟸𝟹:𝟶𝟶)($𝟹𝟿𝟾, 𝟷𝟽:𝟶𝟶-𝟸𝟷:𝟹𝟶)($𝟹𝟺𝟾, 小童/長者)講下全程我最愛嘅幾款肉類先🤙🏻▪️牛舌芯✨👅好好食!好厚嘅牛舌芯,唔洗點任何醬都已經超級有味,口感好爽但係依然好有咬口
好耐無食過放題類型嘅嘢喇🤣
因為人越大個胃就越細,戰鬥力開始搞唔掂😂
不過難得見到呢間長期滿坐嘅安平燒肉有位,所以決定一試😎

🔺 澳洲𝙼𝟻和牛𝟷𝟸𝟶分鐘吃到飽
($𝟹𝟻𝟾, 𝟷𝟿:𝟹𝟶前離座/𝟸𝟹:𝟶𝟶後入座)
($𝟹𝟽𝟾, 𝟸𝟷:𝟹𝟶-𝟸𝟹:𝟶𝟶)
($𝟹𝟿𝟾, 𝟷𝟽:𝟶𝟶-𝟸𝟷:𝟹𝟶)
($𝟹𝟺𝟾, 小童/長者)

講下全程我最愛嘅幾款肉類先🤙🏻

▪️牛舌芯✨👅
好好食!好厚嘅牛舌芯,唔洗點任何醬都已經超級有味,口感好爽但係依然好有咬口,食牛脷就係追求一種咬口有爽口感覺但之後要咬一陣先吞~
可惜再叫要另外收費ಥ_ಥ

▪️(推薦✨)安格斯牛小排
好嫩,牛味相對冇咁重,但油脂感好香👍🏻

▪️ (推薦✨)澳洲M5和牛
牛味好香好濃!比起安格斯牛小排相對有咬口,韌少少,但都係好嫩,我更愛呢個!

▪️ (推薦✨)牛舌
雖然比牛舌芯薄好多,不過佢都係好爽口,點岩鹽食一流!

▪️扇貝
原隻上,燒完都算係幾大粒!幾唔錯!

呢間價錢雖然偏貴少少但絕對值得,抵過俾二百幾食雜不甩嘅肉🤣
2021-06-18