2023-01-06 45 浏览
同朋友收工喺附近搵嘢食 又想坐得舒舒服服傾吓計就search到呢一間 環境係給旺中帶靜咁 4樓樓上鋪坐得舒服又唔會聽到樓下行人嘅聲同朋友一人一個set dinner 第一個嗌左個經典既溫泉蛋卡邦尼意粉🍝 意粉質地比較淋 但仍然保持一點爽彈既口感 掛到汁所以食落口唔乾 口感同味道係屬於偏向香港人既~另一個我哋嗌咗黑松露軟殼蟹意粉🍝上黎個賣相都幾靚仔 麵條同上一個一樣咁 不過佢嘅味道會再濃d 軟殼蟹都炸得幾好 蟹🦀️身亦都保持少少水份唔係成隻炸到乾晒既 配埋半碟嘅青紅辣椒🌶️帶到爽脆既口感隨時先我哋加咗一個餐湯share 今日嘅餐湯係龍蝦湯 味道正常同比較杰身少少 另外野飲杯Ice Cappuccino 都好正常題外話呢間餐廳係有Boardgame可以借 有興趣嘅朋友可以試一試

隨時先我哋加咗一個餐湯share