2018-12-14 1267 浏览
元朗任食既边炉选择唔少,富盈/稻香/新明苑 等等都系好去处,今日就黎到既有单点亦都有放题边炉既百斗记!$128(九时后入座)+$10 (星期五六日)+$8 (酱料费用)+10% 服务费价钱:唔系话超平,但以佢既质素而言,亦都唔贵,中规中矩,可以接受。汤底:由于屋企人唔想食禁浓味,所以无拣鸡煲,反而拣左最简单既芫荽皮蛋汤。佢个汤底落足芫荽同埋皮蛋,仲有唔少马蹄,诚意十足。食物选择:食物有肉类,唔同内脏,各式丸类,菜,任食黎讲唔系话超级多选择,但个人觉得系足够既!饮品方面有汽水同埋啤酒,王老吉,竹蔗矛根等等,相对较少选择。食物质素:大部分既食物都好高质素,尤其系内脏类,包括鹅肠同埋五香牛肚,钟意食呢两样既话一定要试下!佢既蔬菜好新鲜,丸类云吞亦都唔系一般货色!另外,要提下佢既脆肉骨腩,超级多肉多汁新鲜,但再加单佢已经话卖晒!要弹下既食物有水鱿鱼,味道怪怪地,同平时食开既唔似,鱼头亦都比较细,相对失色!服务:有少少漏单既情况,但店员都好愿意去帮手!环境: 座位都算阔落,有电视睇,无咩特别!

服务:有少少漏单既情况,但店员都好愿意去帮手!

环境: 座位都算阔落,有电视睇,无咩特别!
酱料
2018-12-14