餐厅: JW咖啡室
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2018-09-12 2021 浏览
第一次去JW萬豪酒店食自助餐,整體嚟講質素良好👍🏻👍🏻海鮮有蟹🦀、螺、蝦🦐,海鮮肉質新鮮,有海水味得嚟帶少少清甜😋不得不提個蟹鉗真係好大隻,而且一食入口啖啖肉,非常滿足🤤而我覺得最特別嘅係龍蝦😆平時自助餐多數都只會供應小龍蝦,但係今次去JW竟然有大隻龍蝦任拎,令我喜出望外😁而且龍蝦肉一啲都唔霉同散,仲好彈牙添😋仲要有好多龍蝦膏,我都忍唔住encore🤣🤣刺身選擇都算多,有三文魚、甜蝦、象拔蚌、螺、墨魚、八爪魚,仲有比較少見嘅馬刀貝,刺身整體都新鮮👍🏻特別一提馬刀貝肉質好爽同鮮甜,建議大家試下😜睇完熟食之後就明白點解JW萬豪酒店嘅自助餐係中高價位,因為佢啲熟食一啲都唔hea👍🏻👍🏻有鮑魚、花膠、海參、大蜆、避風塘炒蟹、黃金蝦⋯⋯😆😆雖然係細鮑魚,但係煮得好入味好腍,唔怕難咬開☺️再者細細隻唔怕食多2隻就頂胃難消化😝最後甜品有大約20款,包括中式、西式、日式☺️無論係想食朱古力嘅小朋友👧🏻👦🏻定係想食芝麻豆腐花嘅大朋友👴🏻👵🏻,都可以一一滿足😉而我最中意嘅係每晚只有3輪嘅芝士撻,新鮮出爐熱辣辣,一咬入口外面嘅曲奇皮非常香脆,裏面嘅流心芝士味非常濃郁😍所以我都同朋友一齊排咗2輪,盡力食多幾嚿🤣🤣
第一次去JW萬豪酒店食自助餐,整體嚟講質素良好👍🏻👍🏻

2018-08-30