2023-04-04
高質素日式燒肉放題|萬丸燒肉@manmaru.hk 就嚟放長假,我都已經holiday mode開始搵好嘢食🤫尋晚去咗銅鑼灣廣場食日式燒肉放題🥩環境好日系,行塌塌米風🇯🇵同知己去一邊傾偈,一邊燒肉,PERFECT👌🏻店員好貼心,見有位就安排咗個包廂位,私隱度極高👍🏻打卡都一流📷全程點餐係用QR code,值得一讚係萬丸燒肉店員上菜速度極快,而且仲要一張單/一樣嘢食都冇漏‼️好難得搵到放題咁高服務質素‼️推薦大家去試吓依間高質素,CP值高嘅日式燒肉放題😊❗️120分鐘吃到飽❗️特上燒肉放題日本壽喜燒·安格斯封門柳·安格斯肩胛🍽人均:$348(另加一服務費)🕰時間:19:00(建議先預約)2小時嘅任食放題實在太豐富啦😋以下係我嚴選出嚟我最欣賞嘅食物:·安格斯封門柳·秘制牛肋條(大推牛肋條‼️軟身易入口咬,仲好食過出面拉麵嗰啲🤭)·壽喜燒汁肩胛脊肉(醃咗壽喜燒嘅牛肉實在太好味❤️)·安格斯翼板肉·吉列炸蝦·唐揚炸一口豆腐·一口紫薯(紫薯佢醃咗少少黑椒同黑糖,勁惹味👍🏻)·香蒜牛油藍青口(青口好鮮甜😍)·白酒牛油雜菌(白酒牛油好特別,佢另外有一個香草牛油雜菌,但係我就覺得配白酒個味道更加濃郁😋)· Häa
@manmaru.hk
❗️120分鐘吃到飽❗️
特上燒肉放題
日本壽喜燒·安格斯封門柳·安格斯肩胛
🍽人均:$348(另加一服務費)
🕰時間:19:00(建議先預約)
·安格斯封門柳
·壽喜燒汁肩胛脊肉(醃咗壽喜燒嘅牛肉實在太好味❤️)
·安格斯翼板肉
·吉列炸蝦
·唐揚炸一口豆腐
·一口紫薯(紫薯佢醃咗少少黑椒同黑糖,勁惹味👍🏻)
·香蒜牛油藍青口(青口好鮮甜😍)
· Häagen-Dazs杯裝雪糕(每人一杯)佢竟然有夏威夷果仁口味‼️實在太啱我食🤭好抵讚‼️
·多款飲品雪櫃任揀👍🏻
Bible rating: 9/10
📍地址:萬丸燒肉 (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道463-464號銅鑼灣廣場二期8樓