2024-02-06 824 浏览
勁耐無食過放題,見差唔到新年真係要好好獎勵下自己,比自己食一餐好既😍呢間我見網上好多人推薦,就簡係要約朋友去下啦,估唔到呢度既款式真係好多,一次都食唔曬呢度所有既野,下次真係要再黎多次先。呢度環境真係好好🤭上菜時間又好快,d野食都係好新鮮,仲有呢度有個鐵板鵝肝厚多士真係必食,我眼見每張台都必叫一份,每一舊都係超厚超肥美,唔食真係會後悔。食完真係覺得呢度d野食質素真係好高,真係要好好推薦大家去試😎🌟自助小食自助區域都要好多唔同既選擇,有螺肉,沙律菜,泡菜,冷盤,鹽酥雞,炸餃子🥟蟹粉扒豆苗,鹽水鴨,五香柱牛牛雜。仲有任食既青口同凍蝦🦐超多選擇🌟任飲飲品有珍珠奶茶真係黎到都會去領一杯黎飲,仲有唔同種類既冷泡茶🍵0卡汽水,汽水,果汁,水,清酒,椰青水等🥥好多選擇。可以任飲曬所有既特飲🍹🌟殿堂級鐵板鵝肝厚多士呢個黎到真係必試,佢係即叫即整,送到來已經聞到鵝肝既香味,一啖咬落去真係口都係鵝肝既油香味,好滑🦢而且成塊鵝肝真係好大舊。下面仲加左多士去解膩,成舊既口感就係上面好濃既鵝肝既香味再加上多士既脆口,令到呢個菜式有兩個唔同既口感🌮🌟日本北海道海膽仲有每人限定兩份即叫即整既新鮮日本北海道海膽,真係

🌟自助小食

🌟任飲飲品

🌟殿堂級鐵板鵝肝厚多士

🌟日本北海道海膽
仲有每人限定兩份即叫即整既新鮮日本北海道海膽,真係唔可以錯過🐡

🌟刺身
黎到食放題就一定要叫佢地既刺身,真係必不可少。我今次叫左生蝦🦐三文魚,甜蝦,帶子,拖羅。佢地d刺身真係好新鮮,塊塊都係好肥美,條理好分明,一啖食落去d魚香,魚油包滿我成個口,好嫩好滑🍣

🌟花雕醉鮑魚
呢個鮑魚係凍食既,每個鮑魚都係好大就,好肥美。聞落去係有好濃既花雕酒味🍶食落去d鮑魚係好緊實,又有淡淡既花雕酒既酒香味

🌟避風塘炒蟹
送到黎就聞到好香既避風塘香味,入面d蟹都有幫你夾開🦀好方便食。食落去係好香辣,好惹味,入面既蟹肉係好嫩,撈咪d避風塘一齊食,真係會停唔到口

🌟燒物
鹽燒鯖魚,西京燒比目魚,蒲燒鰻魚,川燒珍寶鮮蠔燒,我好中意手食魚,黎到真係要試曬唔同款式既魚🐠D鯖魚只係落左鹽去燒,食落去係好香甜,成口既魚香味充滿成個口,真係超正。比目魚真係好嫩,好滑,鰻魚就真係放題不可少,一啖一舊好好食,入口即化

🌟壽司
放題就一定要試下佢既三文魚花之戀,d三文魚真係好肥美,一啖落去係超滿足😋仲有北海道海膽拖羅,柚子胡椒和牛,鹽燒三文魚腩,帶子,芝士蟹柳,甜蝦等。d拖羅係好嫩,入口即溶,柚子味都好清新。所有壽司都好好味🍣所以我都一次性試曬唔同既款,果然無令人失望

🌟炸物
黎到炸物就揀係要食芝士年糕🧀榴蓮炸彈。一啖咬落去d芝士流曬出來勁濃厚既芝士充滿曬成個口,芝士控真係必食。而個榴蓮炸彈就係出曬名架啦,食落去就熱辣辣,入面既榴蓮蓉撲鼻而來,好香好甜,真係超正

🌟榴蓮蓉
呢度出面係有無限既榴蓮蓉提供,我地可以出去任食榴蓮蓉,又可以自己整雪糕之後加落去都得🍨我呢d榴蓮控真係惹唔住要衝

🌟甜品
呢度有好多唔同既甜品可以揀,有榴蓮糯米糍,雲石芝士蛋糕,楊枝甘露,北海道3.6牛乳,乳酪,麻薯等🍡而係雪糕區都有好多選擇,有任食既Haagen-Dazs雪糕🍨唔同口味既雪條,仲可以去隔離自製雪糕。仲係隔離見到我既童年回憶,有好多軟糖🍬全部都係我細果陣食過,呢度全部都有。飯後可以一次性試曬真係會有大大既滿足感

🌟湯水區
蟲草花膠烏雞湯🍲打開就見到入面真係好足料,平時都好少煲湯既朋友仔們真係要飲多碗,飲落去就知係真材實料,唔係味增湯