2023-12-21 86 浏览
今晚放工後同事決定聚一聚,我哋揀咗係公司附近嘅<巴巴串>。哩間串燒店岀名用新鮮嘅食材,一進門就被工業風裝修吸引住了💃🔸蜜糖腸🔸呢隻金黃酥脆嘅蜜糖腸🤩每一口咬落去,啲蜜糖嘅香甜味道同腸嘅鮮嫩口感完美結合,真係令人欲罷不能🍯🔸廚師腸🔸佢地炙燒得剛剛好,肉質鮮嫩多汁,每一口都散發出豐富的燒烤香氣🔥令我嘅味蕾跳舞!真係一隻帥氣又美味嘅腸!🌭🔸豉椒炒蜆🔸啲蜆新鮮又彈牙,炒得剛剛好,配上豉椒嘅醬汁,帶出濃郁嘅鮮味同微辣🌶️真係令我又愛又恨🔝🔸海鮮拼盤🔸裡面有扇貝、蝦、聖子同白蜆🈵扇貝肥美鮮甜,蝦彈牙多汁,聖子鮮嫩滑脆,白蜆鮮美味道濃郁!每一樣都帶嚟不同嘅口感同滋味🍤整體而言,每一道菜都好新鮮又好味,加上姐姐熱情嘅服務同舒適嘅環境,真係一個讓人回味無窮嘅用餐體驗!下次一定要再嚟同朋友撐場,一齊探索更多美味💖
🔸蜜糖腸🔸
🔸廚師腸🔸