2022-07-17
📍和牛燒肉一郎講起日式燒肉放題,呢一間都可以算係一分錢一分貨嘅代表,全部牛都係日本直送到港,唔使全部好熟都可以安全食用,仲有刺身牛食,餐廳會寫低牛隻嘅編號方便追蹤,食得放心又開心呀~👅 特選牛25種類 $448呢個套餐120分鐘,任食野包括牛肉刺身3款,日本豚肉6款 ,豚肉8款,雞肉4款,海鮮8款,野菜10款仲有另外38款既小食等等~出面仲有甜品,爆谷,飲品同埋日本雪條~既然係和牛燒肉,今次想重點推介特選牛里脊肉,極上厚切牛舌,特上牛舌棒同牛肉刺身,落單時仲可以配埋日本蛋上!本身套餐會上左架船同一盤比你,大概係集中左餐廳想你試既食品。所有牛都係好靚,色澤,脂肪分佈,香味都好出色,入口可以做到即溶感覺,唔會韌,牛舌亦好爽口。特別想一提既係店員非常nice,好主動留意到食客需要,會教我地邊一款大概燒幾耐,仲會落手幫我地燒,呢個超值得一讚👍🏻店員仲推介左我地試牛肉刺身,今次係第一次食,完全唔會有怪味(我本身自己都好驚),仲出奇地好食!豚肉同雞肉正常發揮,比一般都好食,仲有海鮮,包括廣島蠔,另外野菜可以叫生菜包肉食,唔會咁滯,特別想推介佢哋嘅牛油雜菌🫶🏻呢一餐真係超滿足,食肉獸既大家得閒放縱下
👅 特選牛25種類 $448
呢一餐真係超滿足,食肉獸既大家得閒放縱下都好應該!😻