2022-04-25
📍 餐廳:Oink Square Coffee & Crêpe (佐敦)地址:佐敦德興街1號地下B2號舖1️⃣ Egg Salad Chubby Sandwiches $32蛋沙律肥嘟嘟三文治蛋沙律醬好惹味,蛋香濃郁,足料爆餡,三文治真係完全做到肥嘟嘟嘅感覺,食落口感夠晒Creamy,好抵食,必食推介👍2️⃣ Kimchi Pork Chubby Sandwiches $42泡菜五花肉肥嘟嘟三文治泡菜有少少辣,但夠香夠鮮甜夠爽口,配上肥瘦適中嘅五花肉,實在相當吸引,鍾意辣嘅朋友可以試吓😋3️⃣ Onion Rings 洋葱圈 $30即叫即炸,新鮮熱辣辣,外脆內軟,加上特製嘅醬汁連埋一齊食,口感豐富有層次😚4️⃣ Crème Brûlée Latte $38法式焦糖布甸牛奶咖啡要咗一杯Medium Size,500ml。甜度適中,唔會好甜,啖啖都品嚐到Crème Brûlée嘅香氣,真係幾好飲😁5️⃣ Pineapple Ade 菠蘿梳打 $34同樣要咗一杯Medium,飲之前記得要攪勻,底下仲有片菠蘿,味道十分清新,絕對啱哂響炎熱天氣,有消暑提神作用😋
地址:佐敦德興街1號地下B2號舖
蛋沙律肥嘟嘟三文治