2023-11-17 86 浏览
其實之前一直想試 {豆乳狂人}、今次因為經開樂富所以去試吓!我本身好鍾意食豆乳製品 、而這裏有好多款豆乳及甜品選擇、每一款都好吸引😍桃膠芋泥小丸子: 小丸子口感好QQ, 芋泥亦好香滑超綿,配上滿滿的爽滑桃膠、口感層次豐富💕個人超級喜歡吃這個🩷西瓜🍉豆乳:淡淡的豆香氣味配上清甜西瓜味,感覺好清新、原來味道可以係甘夾的!特濃可可豆乳:濃濃的豆味加上可可味、口感十分濃郁、感覺營養十足🌟雪雪木瓜燉桃膠: 有雪燕、木瓜、桃膠、桂圓、雪耳等等……這個甜品超足料、味道香甜、食完好滋潤及養顏👍🏻而家天氣飲就最啱😋吉列豬扒粢蛋飯: 粢飯入面有好多料,豬扒、肉鬆、蛋、榨菜及油炸鬼!吉列豬扒口感脆脆、加上鹹香肉鬆,層次豐富🩷鹹蛋黄炸雞翼:,雞翼炸到好脆口、外脆內軟,加埋鹹蛋黃,真的超級邪惡😍期待下次再去、因為超愛這家豆乳同粢飯、我仲有好多其他食物同豆乳想試吓👅