2023-12-30 206 浏览
《1935 壹玖叁伍 (中环)》今年做冬同屋企人一齐去左呢间不论系环境、气氛、服务、抑或系食物质素都令我地好满意嘅中菜😋重点推介嘅有香酥鸭🦆鸭肉好考师傅功架,稍为煮过左龙就会好鞋。呢个香酥鸭做到炸皮够薄够酥脆之余,肉质好滑咬落仲保留到肉汁有油香👍🏻孜然澳洲M4和牛🐮我自己好怕食啲好肥好腻嘅牛,系再三推介底下决定一战。首先孜然味香得嚟无抢味,其次系牛嘅油脂分布唔多令到牛滑得嚟唔会食到成口油😆松露瑶柱蛋白炒饭🍚呢个炒饭系令成餐饭分数拉得最高嘅功臣,简单嚟讲就系干身、香口同埋香气扑鼻。作为松露嘅爱好者,同座亦有抗拒松露嘅人,当大家都一碗接一碗嘅时候,代表厨师用松露嘅份量系恰到好处❤️食物质素 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5用餐体验⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5性价比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5如果你都想试下呢间坐得舒服、靓景兼食物高质嘅中菜,记得bookmark定呢间餐厅,约埋三五知己一齐嚟试下👨‍👨‍👧‍👦 地址: 中环威灵顿街2-8号威灵顿广场M88 19楼#chinese #winter #christmas #beef #duck #chinesecusine #friedrice #fish #asianfood #drink
《1935 壹玖叁伍 (中环)》

食物质素 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
用餐体验⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
性价比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5

地址: 中环威灵顿街2-8号威灵顿广场M88 19楼

#chinese #winter #christmas #beef #duck #chinesecusine #friedrice #fish #asianfood #drinksanddine #hkfood #drinks #hkfoodblogger #hkfoodie #foodblogger #hk #hkig #hkigers #hkfoodblog #hkfoodstagram