2021-11-02 99 浏览
开始吹凉风,梗系要揾个地方食下放题,食饱饱先够暖😁😁依间火锅鸡煲放题,整体来讲性价比非常高。主要系因为佢哋牛肉够高质,完全冇揸流摊。除咗鸡煲同火锅之外,我见佢哋仲有做紧大闸蟹放题,隔离枱大闸蟹一浪接一浪,都食得非常滋味😁😁我哋嗌左$238晚市B鸡煲可以任食之外,仲有顶级牛板腱!今次冇食鸡煲,直接拣咗火锅汤底:海陆空沙白胡椒猪肚鸡煲。个汤奶白色,咸咸地胡椒味,又有沙白嘅海鲜甜味,渌新鲜蔬菜食最正!最抵赞嘅系,放题来讲,佢哋嘅牛肉算系非常高质!唔会切到薄过纸,肉又够靓,最重要系有肉味!无论系第一轮,定系加单,都系咁靓,真心抵食👍🏼👍🏼另外仲可以叫海鲜,例如虾同埋带子除咗用QR code落单之外,出面仲有唔少嘅食物同饮品可以自己拎。有啲开胃冷盘,其中青瓜算系比较出色。饮品方面,今晚就饮啤酒。咁嘅价钱就已经可以任饮生啤,超开心,仲要有好多选择! 甜品方面,依个奶黄流沙牛角包,好有惊喜,一路食,啲奶黄唔知系边度流出来,好劲😆😆
开始吹凉风,梗系要揾个地方食下放题,食饱饱先够暖😁😁
依间火锅鸡煲放题,整体来讲性价比非常高。主要系因为佢哋牛肉够高质,完全冇揸流摊。除咗鸡煲火锅之外,我见佢哋仲有做紧大闸蟹放题,隔离枱大闸蟹一浪接一浪,都食得非常滋味😁😁

我哋嗌左$238晚市B
鸡煲可以任食之外,仲有顶级牛板腱!

另外仲可以叫海鲜,例如虾同埋带子