呢日想輕輕鬆鬆食個Lunch 食完又想可以坐下hea 陣行下商場, 黎到D2 place 一次過滿足哂我3個願望!今日黎到呢間food garden~ 位置坐得好舒服! 我地叫左兩個set lunch~ 分別係美國牛肩肉同埋加拿大豬鞍, 兩個set lunch都包前菜可以揀沙律/湯, 同埋會送杯鮮果冰茶,又或者係加錢轉其他野飲~ 我地都係揀左沙律,諗住食多D菜可以健康D haha! 佢個沙律有好多黎麥同埋蕃茄!真係夠哂健康! 味道都好唔錯! 跟住就到左美國牛肩肉上枱! 足足有8安士! 份量望落都好大! 碟邊有黑椒同海鹽可以自由揀點唔點黎食, 我就覺得點埋黎食好正!牛肩肉充滿牛味, 真係好好食! 我好快食哂同埋伴碟既蔬菜都KO得一乾二淨! 加拿大豬鞍估佢唔到豬味咁出色! 同埋唔會好似煲湯既豬肉咁乾, 呢個豬鞍仲係好JUICY! 連埋佢上既汁一齊食夠哂味! 好正!!!!! 食完仲有D 意猶未盡~ 我地再叫左個cream bulee 同埋心太軟! Cream bulee 勁滑,真係超水準! 必點! 心太軟都有香濃既朱古力味勁邪惡! 食埋甜品真係大滿足!