2019-08-23
星期五嘅夜晚去咗食扒,我哋早去未洗排隊就可以入座,但係之後就好多人排隊,所以都唔可以坐好耐食完就走。呢間餐廳好高質,都幾好食,難怪咁多人排隊。Black Jack Flat Iron Steak $238,首先店員會介紹餐廳有咩食,每款有咩特別,我哋最終食咗flat iron steak,被評為全隻牛第二嫰滑,食落口唔會覺得太韌或者太淋,口感非常好,就係嫰滑嘅感覺,牛扒有咖啡汁燒過,仲有蜜桃伴碟加咗一啲甜味。薯條係任食嘅,幼身嘅薯條,有啲黑松露嘅味道,店員會夾落你隻碟度,都幾搞笑嘅互動。Ultimate burger $160,食完牛扒其實都有飽肚嘅感覺,好彩另一個我哋叫左漢堡,個包係有甜味嘅,裏面有漢堡扒、洋蔥同蕃茄,仲會有一張紙俾你包住食,好方便,伴碟有沙律,呢個漢堡好好食。冷壓蘋果伯爵茶 $35,係樽裝嘅,有新鮮蘋果味,伯爵茶都好出,蘋果加伯爵茶兩隻味分別都會飲到,都好夾唔會好怪。檸檬特飲 $45, 呢個係店嘅signature,朋友揀咗,檸檬唔算太酸都幾好飲。甜品係芒果熱情果撻$48,二人份量,好特別,平時好少會食芒果熱情果,好開胃,就算食到好飽都食得落,唔會覺得好滯,好清新嘅
甜品係芒果熱情果撻$48,二人份量,好特別,平時好少會食芒果熱情果,好開胃,就算食到好飽都食得落,唔會覺得好滯,好清新嘅感覺,不錯。