2022-10-02
最近睇到唔少啖啖燕窩既廣告,亦有唔少好評,同女朋友手痕order左d滋潤糖水同小食試下🤭3.6牛奶芒果桃膠雪燕(建議兩天內食用牛奶同桃膠出名嫩膚養顏,而呢排都開始轉季,係時侯滋潤下!呢款糖水超足料,芒果同桃膠都大大粒,而且芒果好甜。糖水牛奶味好濃,食得出真材實料。雪燕第一次食,似燕碎,不過幾百蚊貨仔都唔會預食到一塊塊既燕窩了。食得出絕無馬虎,算得上高質抵食❤️ 蒜香花膠小食佢都有唔同既建議加熱方式,我自己就開包裝隔水蒸,一開包裝已經聞到濃郁蒜蓉醬汁!花膠超厚夠咬口,入口蒜味超濃郁!適合我呢類重口味人士,食開淡口味可能會略嫌太濃~麻辣杏鮑菇️麻辣口味,送酒一流!晚餐用左黎炒菜,好爽!杏鮑菇夠哂入味,麻辣醬汁偏重辣味,辣得黎夠過癮,而且份量十足🤤勁辣魚旦食落真係超辣(平時食譚仔特辣)!魚旦夠彈牙,同時又好入味,又帶少少魚肉香~Dainties x 果醬鮮奶凍台灣手作果醬奶凍,平時wfh拎黎做tea真係幾嘆~奶凍奶味香濃,加埋面頭既果醬一齊食就岩岩好夠甜,口愈creamy夠滑夠厚身!
3.6牛奶芒果桃膠雪燕(建議兩天內食用
蒜香花膠