2022-07-15 47 浏览
咁首先講咗一開始附送嘅刺身拼盤同埋燒肉拼盤先啦我覺得佢哋嘅刺身食落去好新鮮❤️❤️(特別係三文魚同埋油甘魚)甜蝦食落去亦都好鮮甜👍👍之後其實我唔算係一個好鍾意食生蠔嘅人都覺得呢個生蠔真係幾唔錯😯😯之後就講吓嗰個燒肉拼盤啦我自己就覺得嗰個澳洲和牛西冷同埋澳洲和牛肉眼食落去好入口即化而且牛肉味好濃郁😋😋(所以之後都Encore咗幾次)澳洲和牛胸腹食落去好Juicy😚😚除此之外好大塊嘅美國肉眼食落去嘅肉質都好嫩滑跟住嘅牛肋骨食落去就比較有口感澳洲和牛牛肋肉食落去都好高質素😆😆有少少入口即溶嘅感覺(佢係配埋蛋一齊食嘅)厚切牛舌亦都係同我想像中嘅味道一樣食落去好煙韌、爽口😉😉佢哋嘅豚西冷同埋豚腩片食落去都好有咬口☺️☺️一啲都唔會好乾食完牛肉同埋豚肉之後就講吓唔同類型嘅串燒同埋炸物啦我自己覺得雞軟骨同埋嗰個免治雞肉棒係幾好食嘅🥳🥳因為兩者食落去都好脆口炸物方面我自己最推介嘅就一定係榴槤炸彈因為一咬落真係好濃郁嘅榴槤香味‼️‼️而且亦都有少少榴槤蓉係入面食到差唔多嘅時候亦都可以叫甜品佢嘅雪糕有Movenpick同埋Dreyer’s所以揀😘😘所以作為Movenpick忠實Fans嘅我就食咗三個Movenpick
咁首先講咗一開始附送嘅刺身拼盤同埋燒肉拼盤先啦
我覺得佢哋嘅刺身食落去好新鮮❤️❤️
(特別係三文魚同埋油甘魚)
甜蝦食落去亦都好鮮甜👍👍
之後其實我唔算係一個好鍾意食生蠔嘅人
都覺得呢個生蠔真係幾唔錯😯😯

之後就講吓嗰個燒肉拼盤啦
而且牛肉味好濃郁😋😋
(所以之後都Encore咗幾次)
澳洲和牛胸腹食落去好Juicy😚😚
除此之外好大塊嘅美國肉眼食落去嘅肉質都好嫩滑

跟住嘅牛肋骨食落去就比較有口感
澳洲和牛牛肋肉食落去都好高質素😆😆
有少少入口即溶嘅感覺
(佢係配埋蛋一齊食嘅)
厚切牛舌亦都係同我想像中嘅味道一樣
食落去好煙韌、爽口😉😉
佢哋嘅豚西冷同埋豚腩片食落去都好有咬口☺️☺️
一啲都唔會好乾