2018-12-16
有太多工作要做了,連續幾個月都忙忙碌碌,朋友們都叫我要放鬆下💆🏽♀️這次他們就搵了間我之前睇Facebook 時有好多地方都有介紹過的響 – Hibiki 日本燒肉💕星期日至四 價錢就每位$458 有2.5小時晚市和牛題🐮感覺好似有點貴咁,正所謂一分錢 一分貨✨食飽飽你一定會覺得物有所值🥳入座後待應送上刺身、海鮮拼盤和有曬所有牛肉拼盤,呢個動作係好貼心,因為一坐底就有得食住野先,可係一路食一跟畫之後想食既野👍🏽 呢盤就係四人份量既刺身😍😍有7款刺身三文魚、甜蝦、油甘魚、帶子、赤身、八爪魚除左海膽之外,其他刺身係可以再order的🥰每款都好鮮甜海膽入口即溶💕甘甜味十足呀~~海鮮拼盤有生蠔、喜之次、海蝦、螺、鮑魚..有喜之次可以燒已經好驚喜呀🥰因為係日本屬於高級的魚類,肉質嫩滑,估唔到拎黎燒鮮甜味十足喔❗️主角 和牛出來啦~~餐廳先送上最推介既幾款肉類款式,每款肉上有標明它的名字,每款肉都可以無限地再叫😻正呀~就咁睇個樣都知係好野呀,肉質光澤,非常新鮮的樣子💕油脂分佈平均,每款牛味都濃郁!記住燒牛唔洗全熟的✨野飲區好豐富呀~有平時放題都有既罐裝汽水紙包飲品外,仲有紅/白酒、日本清酒
星期日至四 價錢就每位$458 有2.5小時晚市和牛題🐮
海膽入口即溶💕甘甜味十足呀~~
海鮮拼盤
有生蠔、喜之次、海蝦、螺、鮑魚..
野飲區好豐富呀~有平時放題都有既罐裝汽水紙包飲品外,仲有紅/白酒、日本清酒、還有枝裝水..
還可以沖茶飲,有3款捷榮茶包
呢個雪糕區更加令到我瘋狂🤗🤗係有ᴅʀᴇʏᴇʀ's 雪糕雪條,仲有ᴍσνᴇɴᴘɪᴄᴋ任食~~~係任食呀😻平時出面食都只係得一杯,呢度係有得任食太令我興奮啦🙆🏽♀️
仲有好多野食可以叫🥰