2023-04-07
今次去尖沙咀發現左Lee間和牛放題,都幾高質,$398+1首先環境方面都OK嘅,好多卡位坐,整間店舖都係日式裝修,衛生乾淨程度都👍🏻服務周到,店員超nice,好耐心咁計定曬時間幫你煮埋,一定唔會overcook 啊👍🏻首先佢會俾你揀咗湯底先,然後我地就揀左北海道豆乳玫瑰芝士鍋👍🏻係等火鍋滾嘅同時會有油炸鬼同埋麻辣拼盤比我地食住先,超級貼心💕而係同一個時間,就會有另外一個鍋煮海鮮,店員煮嘅時間真係一流,全部海鮮都煮到鮮甜嫩口,剛剛好❤️💕👍🏻火鍋滾左之後就可以食和牛啦,本身未叫野食之前已經會有一個好靚嘅3層層架拼盤,打卡able🤭🤭以下係個人覺得必點嘅3款心水和牛推薦:◽️A5 特上霜降小排💕入口融化嘅感覺,油花超香帶點咬口,肉味香濃甘甜👍🏻😋◽️A5 肩胛梅花💕肉味好濃,油花味香,非常嫩口🤤◽️玉子後腰肉💕無咁膩口,肉質爽口,連埋蛋一齊食,好香滑
以下係個人覺得必點嘅3款心水和牛推薦:
◽️A5 特上霜降小排💕
入口融化嘅感覺,油花超香帶點咬口,肉味香濃甘甜👍🏻😋
◽️A5 肩胛梅花💕
肉味好濃,油花味香,非常嫩口🤤
◽️玉子後腰肉💕
無咁膩口,肉質爽口,連埋蛋一齊食,好香滑