2022-10-02 804 浏览
之前試過旺角嘅安平燒肉🏮 放題黎講真係幾高質👍🏻 最近燒肉癮又起🥩 於是近近地就去左佢地嘅荃灣分店 食物質素一樣咁ok 座位同樣寬敞舒適 而且服務員非常友善細心呢💁澳洲M5和牛 120分鐘吃到飽放題 ($398)呢個和牛套餐一開始就會奉送一客兩條嘅和牛牛舌芯👅 之後追加就要自費喇 厚切牛舌棒爽中帶軟嫩 非常好食😋套餐仲包括多種肉類🥩 海鮮🦐 台灣小食 而外面嘅免費自助區 仲有多款新鮮蔬菜🥬同飲品🧃 仲有我最愛嘅菠蘿🍍 最欣賞係佢嘅櫻花蝦伴飯🍚 可以無限encore 櫻花蝦油超級香🦐 加埋滿滿嘅紫菜同鹵水汁 非常惹味😋其他私心必食推介~牛仔骨🐮 啖啖肉花枝扒🦑 燒下更香脆虎蝦🦐 勁勁勁大隻 肉質結實多春魚🐟 勁勁勁大條 肚仔飽滿生菜🥬 非常乾淨脆綠 值得一讚啊黃金泡菜✨ 加埋落烤肉到用生菜捲住一齊食 清爽解膩醬料方面都值得一讚啊 有辣椒醬🌶️、安平黃金醬、玫瑰岩鹽🧂、特調醬油、檸檬汁🍋 坐低嘅時候 服務員仲會為你講解各款醬汁可以配搭邊樣食材 放題黎講真係一啲都唔馬虎 好講究呢👍🏻

澳洲M5和牛 120分鐘吃到飽放題 ($398)

套餐仲包括多種肉類🥩

其他私心必食推介~
牛仔骨🐮 啖啖肉
花枝扒🦑 燒下更香脆