2023-02-19
次次經過都好想嚟試吓,今日終於可以食到,就快情人節,趁囝囝返學,就同大情人嚟拍拖食大餐😋餐廳環境優美,坐位闊落,除咗肉類需要職員幫我哋落單外,其他都可以喺自助區度揀,自助區都有好多款式(小食、蔬菜、甜品、飲品等等)日本黑毛和牛120分鐘放題$428/位一人一鍋湯底,我揀咗蕃茄海老濃湯,老公就揀咗麻辣味噌湯,機械人會先送一人一頭盤(日本黑毛和牛,西班牙五花肉片,昆布漬雞肉)日本黑毛和牛 :入口即溶,不停咁Encore昆布漬雞肉,豬五花肉 :雞肉新鮮勁滑溜,肥瘦均勻嘅五花肉,食落有層次感海鮮拼盤(蝦🦐,小八爪魚🐙,青口),海鮮都非常鮮甜美味😋蝦滑,牛柏葉,牛肚:鮮蝦滑,咬落好彈牙,牛柏葉爽口一啲都唔靭和牛肩胛肉:咬落有口感,牛味濃郁特選羊肉卷:好香嘅羊肉,但食落一啲都唔羶最後梗係要食埋甜品啦🧇🍨🍦另外有個大將任塞之放題(離坐時+$18)活動期限至3月3日:係限時3分鐘內,用夾將丸子放入袋中,老公揀咗好多款丸子塞入袋中,見仲有時間淨,可以執一執個位,再放多啲入袋中,所有袋中の丸子可以帶走架,梗係要帶返屋企煮比囝囝食😋
日本黑毛和牛120分鐘放題$428/位
日本黑毛和牛 :入口即溶,不停咁Encore
海鮮拼盤(蝦🦐,小八爪魚🐙,青口),海鮮都非常鮮甜美味😋
和牛肩胛肉:咬落有口感,牛味濃郁
特選羊肉卷:好香嘅羊肉,但食落一啲都唔羶
最後梗係要食埋甜品啦🧇🍨🍦