2022-10-14 103 浏览
早嗰排同朋友入咗元朗一日遊🥳行完街最後去咗Yoho mall II 搵嘢食🫢見天氣開始涼涼地就揀咗牛大人😆今次叫咗個比較light嘅阿嬤養生濃湯鍋,完全唔油膩,清淡得黎又好夠味☺️ 我地揀咗澳洲極上和牛套餐🤪食完就知道係好抵食☺️ 依個套餐會贈送每人兩粒澳洲M9和牛牛丸😍食落真係唔同啲,好彈牙又有肉汁🤓而依個套餐我地仲可以試到澳洲和牛M5牛肩肉😎入口即溶,脂肪比例好平均🥳而除咗唔同種類嘅牛之外,仲可以食到北海道十勝豚🥰依款肉亦都同一般嘅豬肉唔同,肉質會比較有彈性😜而可以用QR code order嘅食材亦有幾十款🤩當中包括唔同質素嘅肉類、蔬菜、小食、餃子、海鮮同埋飲品等等。自助吧亦都保持水準,亦都有好多款嘅蔬菜、丸類同埋麵類🤪 今次我地仲另外加咗杯喺澳洲啤酒比賽獲獎嘅「西鬼啤酒」《撥雲霧見蓬萊仙島Hazy IPA》,飲落會有果香味,唔會有好大陣酒精味,好易入口😜推介大家都試下👍🏻