2017-10-17
之前上網見到有關呢間食店嘅報道,見到個老闆好似對自己店好有信心咁,就黎試下係咪真係咁值!😏😏一入到去就見到環境好乾淨,裝飾都幾唔錯,坐底就見到有set公碗筷,仲有一盒紙巾任用,好貼心啊!!🤤🤤🤤 坐正個位對面係廚師處理刺身,望落都幾衛生我地揀左椰子雞湯,成煲都白雪雪,勁香椰味,仲要有十幾件雞係入面,就咁飲都覺得好正。套餐包任身刺身,一開始都唔預個質量會好好,點知同出面食個啲差唔多喎。我地放啲三文魚落個火鍋到,發現仲好食😂😂火鍋配料方面,丸類食得出唔係cheap野,墨魚滑食彈牙。粟米丸好香粟米味,返叫左幾次🤤🤤🤤 仲有一個必叫既⋯⋯粟米! 食左一啖發現超有驚喜,好甜啊😍😍😍😍,最衰個陣已經好飽,冇位再食⋯⋯花膠係回本之選唔係話好靚料,但呢個價錢黎計,合格!連埋個雞湯一齊食,感覺好補身養顏😍😍呢到野飲幾多選擇,而啤酒係最多款,好岩成班朋友黎食飯。甜品都係個啲,雀巢雪糕咁,個日有朱古力同芝麻味,仲有雪米糍咁。呢到有部雪糕機竟然有薄荷朱古力味,好特別😂😂呢間店行高質路線,啲員工收碗碟好快,野食又快送上黎。其實都係貴出面可能幾十蚊,但食又食得舒服,野食都唔錯。下次會再黎!
唔係話好靚料,但呢個價錢黎計,合格!
連埋個雞湯一齊食,感覺好補身養顏😍😍
呢到野飲幾多選擇,而啤酒係最多款,好岩成班朋友黎食飯。