2017-02-17 137 浏览
我真係超級鍾意打邊爐!而今次就由屯門山長水遠嚟到九龍灣打邊爐,因為有朋友話呢度嗰邊爐真係好鬼正喎。 咁呢度環境好開揚,而且裝修冠冕堂皇,空間又闊落,又真係幾舒服嘅。未食已經加分!第一樣嘢梗係要快啲混醬之前聽朋友話呢度個牛腩湯底好鬼正,所以就嗌咗個啦。嘩!真係用哩牛腩去熬成,個湯非常之清香,就咁食啲牛腩都好正㗎!我打邊爐係超級鍾意淥丸食嘅,咁又點少得四寶呢,唔使諗,咩丸都有夠開心。我男朋友就話一定一定一定唔可以留咗手切肥牛。呢度啲手切肥牛雪花均勻,而且亦都牛味十足。係佢心水咁話喎。而且啲羊肉片好好味。你望下個雪花除咗普通牛肉仲有牛白肉添。淥幾淥就搞掂非常爽口,唔係好多火鍋店有㗎。嘩,呢度仲有沙巴龍躉仔食。啲肉質真係夠曬滑嫩 ,而且仲好鮮甜。爆like!食完飲番碗楊枝金露,酸酸甜甜消脂解膩啊食完仲有生果呢,不過士多啤梨好酸
第一樣嘢梗係要快啲混醬
你望下個雪花
嘩,呢度仲有沙巴龍躉仔食。
啲肉質真係夠曬滑嫩 ,而且仲好鮮甜。爆like!
食完飲番碗楊枝金露,酸酸甜甜消脂解膩啊
食完仲有生果呢,不過士多啤梨好酸