2022-04-30
🐮牛隊長湯麵 $88牛骨湯底係採用十斤牛骨經六小時以上熬煮而成,湯底好鮮甜🥰!牛隊長包括牛腩、牛肚、牛筋,份量一啲都唔少,牛腩煮得勁霖😍牛筋就唔係煮到完全霖保留有少少咬口既口感😲湯麵可以轉扁拉麵、烏冬、米粉,我轉左扁拉麵,軟硬度都可以自由選擇,我揀左硬麵,口感煙韌😋成碗湯我真係飲晒,真心想𝐄𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞🥹🦐🦪鐵三角蠔蝦海鮮湯麵 $118湯底係用魚骨熬煮而成,湯料包括:日本蠔、大蝦、青口、生菜,湯麵係幼身,麵質較掛汁😋大蝦好彈牙,唔似急凍貨,蠔🦪大細適中無沙,唔腥!!小編身為一個芫茜控,忍唔住加左芫茜+$2😄2款湯底各有特色,小編我就比較中意牛隊長湯底多啲,比較鮮甜😋🥑🍤牛油果蝦多士 $48必食!不容錯過⚠️如果您係牛油果控,就一定要食呢個,因為真係超夾🤭多士炸到超脆,有一粒大蝦同夾住牛油果醬,好正😋超邪惡🤰🍳素蘇格蘭炸蛋 $58無唸到我係呢間有得食素肉,炸蛋外層炸得好香脆🤩一定要點泰式辣醬汁,勁夾😋☕️搖呀搖烘焙 $55採用秘魯高海拔蜂蜜啡豆,啡底帶少少甜味,呢個豆係今期限定,飲既時候先試左奶泡同焦糖,奶泡打得好細滑🥹好飲❣️🍵凍夠薑鐵觀音 $25唔好睇佢平平無常,佢既杯底係勁多薑絲,飲過好清
🦐🦪鐵三角蠔蝦海鮮湯麵 $118
🥑🍤牛油果蝦多士 $48
🍳素蘇格蘭炸蛋 $58
☕️搖呀搖烘焙 $55
採用秘魯高海拔蜂蜜啡豆,啡底帶少少甜味,
🍵凍夠薑鐵觀音 $25
唔好睇佢平平無常,佢既杯底係勁多薑絲,飲過好清新,味道好特別🥹😍茶底濃郁,比例唔錯!