今日去到旺角百寶利附近諗住食一間除咗好抵食嘅火鍋放題之外,佢仲係高級嘅和牛都係任食!鍾意食牛嘅一定唔可以錯過!講到明放題除咗任食之外種類都唔少!澳洲M7和牛、prime牛板腱、安格斯牛肩胛,一級肥牛、封門柳、澳洲和牛金錢展、牛脷片、仲有鮮牛肉!全部都係任食唔嬲!除咗牛之外、豬梅片同埋涮羊肉都係任食!滿足鍾意食肉嘅你!湯底方面:有螺片鮑魚雞煲、同埋奇味雞煲可以先食雞煲後打邊爐!真係好正!另外如果係惠顧雞煲雞肉係可以無限添加雞肉唔嬲㗎!另外仲有、肉骨茶湯底、重慶翡翠綠麻辣鍋、四川紅麻辣鍋、蕃茄羅宋湯,喇沙湯底、汕尾牛骨湯、芫荽皮蛋湯,豬骨粟米湯、仲有秘制仔嘅沙嗲湯底仲有鴛鴦鍋底!除咗齊全種類多元化,味道亦非常入流!除咗湯底同埋配料出色之外!仲有我最鍾意食嘅銀針粉、火鍋店唔係間間有配上火鍋湯嘅銀針粉色香味俱全!再加上萵筍蘿蔔同埋娃娃菜全部都非常入味!想食飽肚啲嘅你除咗牛係任食之外,配料亦都係任拎唔嬲!店內嘅飲品亦都係多重選擇又係任飲!而調味料方面亦都非常之齊全!有蒜蓉、沙嗲醬、芫荽辣椒!配料另外仲有響鈴卷同埋生根都係任食!如果覺得真係唔夠飽,可以再加烏冬或者出前一丁一定食到可以好飽!價錢都只

講到明放題除咗任食之外種類都唔少!

除咗牛之外、豬梅片同埋涮羊肉都係任食!
滿足鍾意食肉嘅你!

湯底方面:

價錢都只係$217起一位,真係超級抵食!
旺角打邊爐食牛一定要食呢間、除咗牛嘅肉質比較高質素之外!任食真係非常滿足!

天下糧倉
旺角百寶利中心5樓