2023-01-16
之前去恆豐酒店Staycation既時候發現對面開左間食和牛漢堡嘅外賣店,忍唔住要試下🤣佢地有唔同漢堡、小食同丼飯揀,我就揀左個和牛牛肉漢堡($68)、松露薯條($15)、脆炸泰國無激素單骨雞翼($48)同洛神花茶($16)😛個漢堡勁多料,除左個和牛之外仲有芝士、蕃茄、生菜、青瓜同洋蔥🙌🏻個和牛煎得岩岩好,咬入去仲係會有D粉嫩,充滿肉汁😬大量既蔬菜令到成個漢堡食落唔會覺得油膩,仲多左一份新鮮蔬菜既爽甜,特別係個洋蔥,同個汁好夾,好好味🤤兩個小食都炸到好脆,薯條既松露味好香🥳雞翼好Juicy,味道會有DD辣,鍾意食辣既話仲可以沾埋佢個辣醬,一打開蓋就見到D辣椒籽,唔簡單😂飲品方面幾surprise佢會有洛神花茶呢D健康D既野飲,飲落酸酸甜甜好開胃,仲比得好大杯🤪Overall今次呢間我都幾鍾意,野食好食,又唔貴,值得再食!