2019-04-23 147 浏览
之前去過韓國食過燒肉放題,就有D念念不忘,所以就搵到依間試下!Menu有好多野食:可以燒海鮮、肉類,亦都有D炸雞、麵個D食,好多元化,我地見今次係放題所以就叫多D海鮮食!我地叫左D芝士生蠔同普通生蠔去燒,燒芝士生蠔好香好惹味!D芝士融化晒,燒完之後個蠔十分肥美飽滿,咬落去個蠔好多汁,肉質好實在;普通燒生蠔就蠔味濃D重D。大蝦真係好大隻,燒完之後已經好香噴噴,蝦肉熱辣辣,爽口又彈牙,所以我地都encore左一輪!另外燒扇貝同帶子都好爽,唔會乾,都好值得叫。肥牛脂肪較多,燒起黎多D油,唔洗燒好耐已經ok,食入口真係即融,油質好豐富,油香係個口浪下浪下咁!鐘意邪惡既朋友一定要試!另外叫左五花腩,都係較多脂肪,不過唔同既係口感更加實在,唔係入口即融,不過都係好香肉味。最後甜品有一人一條芒果雪條,唔會好凍冰冰,芒果味好甜。

另外燒扇貝同帶子都好爽,唔會乾,都好值得叫。

最後甜品有一人一條芒果雪條,唔會好凍冰冰,芒果味好甜。
2019-04-07