2020-10-07 69 浏览
行过见到以为系新餐厅,原来系椰粉汤红改左名。之前一直都未试过,今次终于试到了!哈哈哈!买返屋企打开晒啲盒,视觉上好满足!🤣🤣有时真系要对自己好啲😌😌。🌟香辣口水鸡饭🌶🌶 $𝟼𝟷好好味💕!啲鸡好滑,份量又够多。最正系佢个辣汁做得好好,唔会得个辣字,而系好够味,就算无辣椒都好入味🤤,送饭一流!如果你钟意食辣就一定要试呢个,食完啲辣仲会last一段时间架!🥰𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟特色椰香海南鸡饭 $𝟽𝟿呢个就清啲健康啲,会比较食到鸡肉嘅新鲜味道同嫩滑口感!见到面个浸鸡油吗🤫?食个阵记得点个泰式辣酱啊!!几时都系perfect match!!另外值得一提系佢个椰香饭‼️粒粒都好重椰香味!超正!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟卤水鸡肾 +$𝟷𝟾鸡肾正常,但个卤水汁味道唔错,够甜👍🏻。份量算多,几抵食!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎🌟食疗拿杯汤+$𝟷𝟾今日系哈密瓜百合陈皮雪耳汤,虽然佢冇提及到有椰子,但系一打开就已经闻到好大浸椰香味,饮唔出有味精,感觉好补🤣。同埋大大杯咁,加$18就有都几抵!🥳𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🐈:虽然呢间嘅价钱对我黎讲算系中价,但系我觉得佢嘅食物质素都符合呢个价位,因为真系食得出啲鸡好新鲜,同埋啲配

香辣口水鸡饭

🌟香辣口水鸡饭🌶🌶 $𝟼𝟷

🌟特色椰香海南鸡饭 $𝟽𝟿
另外值得一提系佢个椰香饭‼️粒粒都好重椰香味!超正!

食疗拿杯汤

🌟卤水鸡肾 +$𝟷𝟾
鸡肾正常,但个卤水汁味道唔错,够甜👍🏻。份量算多,几抵食!
𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎

🌟食疗拿杯汤+$𝟷𝟾
𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

🐈:虽然呢间嘅价钱对我黎讲算系中价,但系我觉得佢嘅食物质素都符合呢个价位,因为真系食得出啲鸡好新鲜,同埋啲配料一啲都唔马虎,值得一试!仲有好多嘢想试😭!

外卖自取
香辣口水鸡饭