2020-12-12 162 浏览
今日同女友行完花墟諗緊食乜野時,就比依間簡約文青裝修既餐廳吸引左,食前完全估唔到除左裝修好之外野食都咁高質,以後食野又多個選擇入到去位置唔多,加上限聚最多二人,所以要等一陣先有位。店面簡約得黎有d 小擺設同場境幾攪笑,會令人會心微笑野食方面,價錢十分抵,下午茶時段仲每個飯減八蚊!而且選擇好多,樣樣都唔錯咁,最後我怕熱氣就揀左個醬汁烤雞肉白玉澆飯,女友就叫左咖哩炸雞烏東同雞軟骨小食野食黎到之後份量出乎我意料之外咁多,成個碗同盒裝滿哂味道方面,澆飯個醬汁好特別!味道岩岩好,好岩拎黎餸飯雞肉份量多之餘肉質仲煮得好滑,蛋就令個飯口感更多層次,十分好食咖哩烏東個咖哩就甜甜地非常好入口,炸雞質感都好好,炸得脆之餘一啲都唔油膩,雞肉仲保持到嫩滑小食既雞軟骨都好有水準!啖啖都係肉,唔會好多粉老闆態度仲十分之好,咖哩同跟餐既茶可以免費添最後埋單兩人加埋都只係143蚊,味道份野價錢都超值,非常推薦各位黎支持依間小店

野食方面,價錢十分抵,下午茶時段仲每個飯減八蚊!
野食黎到之後份量出乎我意料之外咁多,成個碗同盒裝滿哂

味道方面,澆飯個醬汁好特別!味道岩岩好,好岩拎黎餸飯
小食既雞軟骨都好有水準!啖啖都係肉,唔會好多粉

老闆態度仲十分之好,咖哩同跟餐既茶可以免費添

跟餐熱煎茶
炸雞咖哩烏東