2022-09-01 53 浏览
❤️美國、澳洲和牛燒肉放題 (78款)先黎個超豐富嘅刺身拼盤,有有頭甜蝦,三文魚,油甘魚,北寄貝,劍魚,生蠔同八爪魚刺身 淨係呢個刺身拼盤喺出邊食都幾百蚊再黎個十二格靚肉拼盤,有牛,豬,雞,蔬果類,淨係食呢個拼盤都夠😜 ❤️澳洲和牛胸腹-必點!好軟林,油脂分布好平均,牛味濃👍🏻❤️ 澳洲和牛西冷-必食!入口即溶,澳洲和牛係晤同啲❤️美國牛肋骨-夠晒林,原來拎黎燒都好好食!❤️骨付雞肉腸-一咬爆晒油,爆晒汁,好好好味,必食!❤️菠蘿-又香又甜,點可以晤食燒菠蘿🍍❤️Movenpick雪糕 ,Dreyers 甜筒任點任食,一杯都廿幾蚊啦,點解可以禁高質架🥰🥰❤️呢到啲日本汽水係日本買都要百幾Yen 一罐啦,而家任飲,好似返工鄉下禁🫶🏻值得一讚呢度有喜馬拉雅山岩鹽仲有即磨黑椒,連調味都禁有heart 👍🏻👍🏻一啲都晤馬虎平時食放題,晤係坐得好逼就係地方污糟,呢到令我對放題改觀,地方乾淨,食物質素又高,✅Bookmarked 響日本燒肉 (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓

❤️美國、澳洲和牛燒肉放題 (78款)

❤️澳洲和牛胸腹-必點!好軟林,油脂分布好平均,牛味濃👍🏻
❤️ 澳洲和牛西冷-必食!入口即溶,澳洲和牛係晤同啲
❤️美國牛肋骨-夠晒林,原來拎黎燒都好好食!
❤️骨付雞肉腸-一咬爆晒油,爆晒汁,好好好味,必食!
❤️菠蘿-又香又甜,點可以晤食燒菠蘿🍍

響日本燒肉 (銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓