2019-03-12
《響 - Hibiki 日本燒肉》#食在佐敦 #90sfoodieshare_佐敦📍佐敦白加士街101號珀軒1樓-高質晚市放題送海鮮拼盤 紅白酒梅酒柚子酒清酒啤酒任飲! 仲有MOVENPICK雪糕 Dreyer’s雪條任食!$408起任食2.5小時一坐低 店員會幫你安排三盤食物 慢慢食完再揀紙仔上嘅野食🔹海鮮拼盤螺、蠔、大蝦、鮑魚、日本喜之次海鮮幾新鮮 鮑魚好爽口 蠔夠鮮甜 😱仲有成條魚🔹刺身拼盤三文魚、甜蝦、八爪魚、帶子、油甘魚、赤身仲有海膽!! 真心鮮甜無腥味 跟埋紫菜食👍🏻 刺身整體都好新鮮 每樣都有4片🔹燒肉拼盤寫好哂邊款打邊款 肉類都幾高質 牛胸腔同和牛西冷好嫩 有牛味雪花幾靚 另外骨付雞肉腸都幾好味 比起我之前食過嘅明顯有高低 豬頸肉都推薦另外仲有一系列刺身、燒肉、海鮮、小食、沙拉、天婦羅、炸物、蔬菜。有榴槤炸彈呀 必試!雪糕當日就得咖啡同朱古力味,有個特別d嘅雪條係芒果多多 好似沙冰咁 不過偏甜 可淺嚐。點餐以件數填寫 寫過兩轉都無比多比小 上菜速度都幾快 約埋三五知己邊食邊飲都係一個唔錯選擇
📍佐敦白加士街101號珀軒1樓
一坐低 店員會幫你安排三盤食物 慢慢食完再揀紙仔上嘅野食
🔹海鮮拼盤
螺、蠔、大蝦、鮑魚、日本喜之次
海鮮幾新鮮 鮑魚好爽口 蠔夠鮮甜 😱仲有成條魚
🔹刺身拼盤