【高質日本燒肉放題💛 盡享M5日澳和牛配生啤🍺】推薦程度:●●●●●抵食程度:●●●●◐———久仰大名,終於可以試到呢間高質又CP值高嘅燒肉放題💛 店舖位置鄰近銅鑼灣地鐵站,非常便利;裝修以木系居酒屋為主,用上各款著名漫畫嘅graphic做點䮕,日本風情得嚟又好熱血,好似去咗一轉東京高校咁🔥 個人最欣賞抽煙設計,非常貼近爐頭,減低衣物沾上味道同油份,好貼心✨ ▍🐮 午市澳洲和牛燒肉放題|$296〈精選熊本放題〉有超過70款食物,由前菜、肉類、海鮮、鍋物、炸物、飯麵,到甜品都一應俱全👍🏻 而享用〈M5澳洲和牛燒肉〉只係加咗$38,有升級和牛肩胛、和牛封門柳、和牛板腱同鹿兒島日本豚。款式唔算多,但重質不重量✨ 有比較特別嘅食物例如牛胃、三文魚骹、茄子田樂燒、日本甜薯等;仲有個人大愛嘅菠蘿、生菜(夾肉食消濟一流!)、流心芝士年糕、雞軟骨同清酒煮蜆✨(邊打邊流口水)私心推薦請見下列✨ 另外亦可以加錢享用任飲生啤,或單點,Happy Hour時段(14:00~19:00)Asahi同SUNTORY生啤 都只係$40/杯,配上燒肉真係一流🍻 仲有仲有!後尾先知道佢地新推出〈辛の麻辣系列〉,每位+$
【高質日本燒肉放題💛 盡享M5日澳和牛配生啤🍺】

推薦程度:●●●●●
抵食程度:●●●●◐

———

▍🐮 午市澳洲和牛燒肉放題|$296

仲有仲有!後尾先知道佢地新推出〈辛の麻辣系列〉,每位+$48;追蹤社交平台或分享帖文即可免費任食!!啱晒愛辣嘅我,下次一定要試!🔥🔥

⭐️ 私心推薦– 醬燒牛三角肉
完全冇筋冇脂肪啖啖肉!肉超嫩超腍身,牛味亦好出眾,醬燒味冇喧賓奪主,亦冇過咸,但幫助吊出牛味!

⭐️ 私心推薦– 地獄豚頸肉
如果食得小辣嘅朋友一定要試!火麻口腔嘅感覺真係有「地獄感」🔥食完覺得好爽好暢快!豚頸肉肉質爽彈,油脂分佈平均,每啖都有豬油香,大讚👍🏻

⭐️ 私心推薦– 辣魷魚
五小至小辣朋友適用,冇火燒同麻痺感,辣度比較大眾化!魷魚新鮮,肉質彈牙唔霉,有淡淡海鮮香💛

⭐️ 私心推薦– 厚燒玉子
玉子輕輕烤烘至黃金色就食得,內裡軟熟亦帶juicy感,一啲都唔乾!蛋香十足而調味冇過甜/過咸;玉子本體夠質在,唔會燒燒下散開,大愛👍🏻