无饭情侣揾嘢食👫🏻打边炉唔驶烦🍲系呢个非常时期成场只有2-3组客人唔驶等就可以入座❣️应该都够安全卫生👍🏻我地拣咗美国特选牛肉$268套餐❣️套餐包括美国进口牛肉👍🏻日本鹿儿岛顶级黑豚肉👍🏻鸡肉任食❣️至于汤底我地就拣咗鸳鸯锅🍲有甜鼓油➕豚骨❣️开餐啦❣️🔺肉类🔺1️⃣美国牛肉够肥美同鲜嫩👍🏻2️⃣黑豚肉都非常嫩滑而且新鲜❣️3️⃣鸡肉有惊喜😍好滑呀而且煮得耐都唔会鞋👍🏻⚠️辣得嘅朋友要试下沾秘制辣酱❣️配埋肉嘅鲜甜系有另一种口感🤤🔺配料🔺自助区有唔少蔬菜🥬🥒🌽🥕🥦同丸可以自取哦👍🏻种类繁多‼️个人特别中意食淮山🤤无意中发现原来用甜鼓油汤底去渌淮山几好味👍🏻因为淮山吸哂汤底精华又甜甜地好开胃❣️最紧要又健康就算食多多个胃都唔会有负担❣️🔺炸物🔺超推鸡翼🍗炸粉唔会太厚又唔会炸过龙🐲表面金黄色睇到都流口水🤤重点系有黑松露酱点❣️个酱有少少酸甜可以中和油腻感👍🏻🔺串烧🔺鸡皮系男友至爱❣️脆到好似薯片😌其余串烧都烧得唔错👍🏻个人比较中意盐烧🤣可以食到最原始嘅食材味道‼️最后甜品区有唔少雪糕🍦但我真系食得太多肉食唔落🤣下次要留返啲肚食先得❣️

🔺肉类🔺
1️⃣美国牛肉够肥美同鲜嫩👍🏻