餐厅: 貓之眼
资讯:

2024-01-20 745 浏览
📍猫之眼湾仔汕头街24号地舖手打和牛汉堡扒蛋包饭 $92忌廉鸡肉+烩牛肉汁蛋包饭 $92是日落雨,都冇阻我地两口子去揾食🤩好彩我地一收工就去食,坐低冇耐就开始要排队啦😆😆每次黎食都觉得好满足😊因为香滑既蛋包饭再配埋好juicy既汉堡扒😍份量仲要唔少,平时要叫多饭既我都够食🤣忌廉鸡肉同烩牛肉汁都正,𩠌蛋包饭一流!🥇不过我嫌太多汁🥲不过女朋友就好钟意🤣🤣🤣钟意食蛋包饭既朋友一定要试吓,不过要做好排队既心理准备🤣🤣顺带一提,同一条街、同一个老细既Spring Field食pho都好正,不过最近已经结业🥲#bunnytummy_港岛#bunnytummy_湾仔#bunnytummy_日本菜#cats_eye_official#香港foodie #食好西 #香港美食 #hkfoodblogger#hkfoodie #hkig #香港好去处 #拍拖好去处#蛋包饭 #蛋包饭关注组
📍猫之眼
湾仔汕头街24号地舖