2022-05-26 614 浏览
好耐冇食過燒肉放題 適逢就嚟月尾出糧 梗係要食返餐好 慰勞一下咁努力工作嘅自己啦🤪 今日嚟咗青衣城 地點真係好方便好就腳呀我地嗌咗燒肉松放題 係食美國SRF安格斯和牛 可以食兩個鐘 真係任食唔嬲🤣 飽到捧住個肚出門口 除咗我地揀嘅燒肉放題 餐廳都仲有火鍋可以選擇 不過今日真係好想食燒肉🥳雜錦燒肉盛冰盒首先上枱嘅係呢個冰盒🥰 見到都嘩咗出聲 因為個視覺效果好好👍🏻 而且每樣肉都有張紙寫明係邊款肉 等我地可以試咗鍾意邊款先再落單 係個好貼心嘅設計 個人最鍾意係油花好多嘅日本佐賀A4牛板腱🐮 真係有入口即融嘅感覺餐廳係用QR code落單 真係夠晒環保 而且可以一次過點多樣 唔駛怕煩到店員🙈 分類清晰 每種肉都有多款醃製方法可以選擇 真係有好多種類😚 每次叫嘅時侯都係跟件數上 第一次落單時唔知 變咗好多件都係一件嘅牛😂 除咗肉類都有牛油本菇 牛油帶子呢啲燒烤會見到嘅食物 連甲羅燒都有得食呀🦀甜品都有好多選擇 雪條就有日本Meji雪條 平時係街見到都會買返屋企 一盒得6枝 今次真係可以食返夠本😎 最愛紅豆煉奶味 好有層次整體嚟講 呢間燒肉放題質素幾好😛 牛豬雞 海鮮 蔬菜樣樣齊👍🏻 真係想食咩
雜錦燒肉盛冰盒
整體嚟講 呢間燒肉放題質素幾好😛 牛豬雞 海鮮 蔬菜樣樣齊👍🏻 真係想食咩就有咩 真係好難每樣介紹晒😂 如果下次又心掛掛想食燒肉 應該都會諗起佢☺️