2023-08-07 11 浏览
又同朋友仔黎尖沙咀覓食🤣今次就係位於重慶大廈地庫既日式餐廳💓呢個地庫商場全新裝修後改名為Heath,入邊已進駐多間餐廳,商場裝修亦都充滿潮流藝術氣息, 超級建議大家入去行下順便搵間心水餐廳食個飯🥰入座後會上壺花茶,代替左平時日式餐廳既綠茶/玄米茶,清清地幾好飲🥰-香芒魚籽加州卷 $58💰呢款係季節限定🥭芒果香甜,發覺有沙律醬嘅壽司都好好食(´ސު`)-松葉蟹肉加州手卷 $48💰蟹肉份量幾多,而且鮮甜味重🦀-刺身盛三點(兩切) $128💰擺盤靚,刺身新鮮肥美,帶子仲帶有淡淡既青檸味非常清新鮮甜,必叫🫶🏻-特上壽司盛(八貫) $228💰選擇困難症既可以點呢份壽司盛,件件不同樣,而且又係好新鮮,質素頗高✨️✨️-馬刀貝壽司(一件) $23💰雖然壽司盛已有一件,但因為我同朋友都勁鍾意食馬刀貝,所以另外再叫多件🤣非常鮮甜爽口😋-鰻魚壽司(一件) $28💰肉質滑嫩,味道甜甜地好食😋-火炙左口魚裙邊壽司(一件) $20💰魚油香濃厚,入口即溶🤤-火炙蒜味油甘魚壽司(一件) $30💰-火炙蒜味牛油赤海老壽司壽司(一件) $30💰呢兩款蒜香味都好出,咁新鮮唔洗多講都知一定好食架喇🤤🤤

-香芒魚籽加州卷 $58💰

-松葉蟹肉加州手卷 $48💰
蟹肉份量幾多,而且鮮甜味重🦀

-刺身盛三點(兩切) $128💰

-特上壽司盛(八貫) $228💰

-馬刀貝壽司(一件) $23💰

-鰻魚壽司(一件) $28💰
肉質滑嫩,味道甜甜地好食😋

-火炙左口魚裙邊壽司(一件) $20💰
魚油香濃厚,入口即溶🤤

-火炙蒜味油甘魚壽司(一件) $30💰
-火炙蒜味牛油赤海老壽司壽司(一件) $30💰
呢兩款蒜香味都好出,咁新鮮唔洗多講都知一定好食架喇🤤🤤