2022-09-14
前幾日, 去尖沙咀行街經過見到一間新開嘅燒肉店, 見價錢又唔算貴👀 所以就決定試下🤣.Lunch set 已包飯同湯😛 我覺得個麵豉湯都幾好飲, 好夠味🤪 仲有好多紫菜係入面樂盛 $108有曬牛/ 雞/ 豬, 我覺得全部肉嘅質素都好好🙆🏻♀️ 尤其牛嘅質感好好食, 好有牛味, 又唔會太肥👍🏻 雞係會跟蔥, 俾你額外點, 好食🙈.牛舌盛 $98想講都好多塊🤣 真係同menu張相一樣, total 有十塊🤣 好爽口, 牛味重, 同埋已經調好曬味🙆🏻♀️ 有兩隻味🙈 overall 好高質!!!! 兩個人share都好夠了😚.海鮮盛🦞 $118有兩隻蝦, 三粒帆立貝👀 仲有啲雞🤣 帆立貝勁好食🤤 超大粒!!!! 燒蝦嘅時候, 成間店都勁香🤣 見到隔離枱都望咗過嚟🤣🤣 勁香海蝦味😆.杏仁豆腐 $28好大杯!! 個杯好靚而杏仁豆腐真係好好食!! 好滑🤤 解膩一流.P.S. 佢啲熱茶好似係麥茶嘅味, 本身已經好好飲🥰 店員都好細心, 服務態度好好🙆🏻♀️🙆🏻♀️👍🏻.📍燒肉801尖沙咀加連威老道14號地舖
樂盛 $108
牛舌盛 $98