2022-05-16 658 浏览
✨呢日諗住嚟🏝澳南海岸行下食下嘢,可惜天公不作美⛈唯有急急腳去搵下嘢食算😛見到間走工業風路線嘅burger小店好似幾吸引咁🤩入到餐廳睇啱食咩就係counter點完餐,職員就會送上餐飲😛自助吧仲提供咗一次性手套,水同埋調味料等等,幾貼心🍔至尊漢寶 $112個burger好高呀😂新鮮即整,熱辣辣❗️材料有生菜、紫洋蔥、蕃茄、熟洋蔥、雙層牛肉,雙層芝士、煙肉同埋🍳煎蛋,勁豐富呀🤩個burger雖然冇落特別嘅醬汁,但塊牛肉好juice, 加埋其他配料令到個包食落好香好好味😋Perfect💯最鐘意食呢啲原汁原味嘅🍔🫶🏻🍠炸蕃薯條 + 🥤Zero汽水 $33蕃薯條份量好多,炸到外脆內淋,完全唔油,好正😍👍🏻必食❗️我真係食到停唔到口😂仲制止某人同我搶🤣🍝香草雞扒意粉 $75雞扒好入味,煎到塊皮脆脆地,幾唔錯!而個意粉係扁意粉,幾有口感,好香香草味,整體味道唔錯㗎😋只係稍嫌油咗少少啦🤗總結💕呢間🍔burger小店整體相當高質,好味得嚟又抵食👍🏻有機會一定要嚟試下其他burger

🍔至尊漢寶 $112

🍠炸蕃薯條 + 🥤Zero汽水 $33