2023-10-23 263 浏览
早兩日去左朋友介紹位於尖沙咀嘅一間burger店⭕️ CHEDDAR CHEESE BEEF 🍔 ($85)黎到burger店 梗係要嗌番個cheese burger啦店主好好人 好細心咁同我地介紹左餐廳有咩出名餐廳主打美式傳統漢堡 採用美國🇺🇸牛 做出滋味嘅手工漢堡😋burger size幾大份 cheddar cheese做到半溶 牛味濃郁 夾層仲有蕃茄🍅生菜🥬酸瓜🥒洋蔥🧅一咬落去爆哂油脂 好滿足❤️⭕️ BLACK TRUFFLE MUSHROOM BEEF ($125)另外一份我地叫左黑松露蘑菇安格斯牛surprisingly黑松露比得好多所以食落好香👍🏻但同時不失牛嘅原味順帶一提 佢嘅麵包皮仲烘到好香脆 加分位🆙⭕️ BLACK TRUFFLE FRIES 🍟 ($65)店主推薦 最受歡迎嘅小食🤩黑松露好似唔使錢咁🤣份量多到好嚇人一上枱濃濃嘅黑松露味湧哂上黎😌薯條🍟係偏向粗身果隻 重薯味成個 combination好夾 必叫之選💕⭕️ BANANA MILKSHAKE 🍌 ($42)真材實料😍極之濃厚嘅香蕉味香蕉蓉打到好細滑 飲落creamy就好似飲緊原條香蕉🍌咁😋
早兩日去左朋友介紹位於尖沙咀嘅一間burger店

一上枱濃濃嘅黑松露味湧哂上黎😌
薯條🍟係偏向粗身果隻 重薯味
成個 combination好夾
必叫之選💕

⭕️ BANANA MILKSHAKE 🍌 ($42)
真材實料😍極之濃厚嘅香蕉味
香蕉蓉打到好細滑 飲落creamy