2023-03-21 177 浏览
放假約左媽咪食晏,呢間放題就啱晒我哋,之前試過其他分店,好多正嘢食😆放題梗係要食刺身啦,我哋試左劍魚、油甘魚、三文魚、希靈魚、赤蝦、赤貝同埋松葉蟹腳。全部好新鮮,其中魚類肥美甘香,赤蝦好大隻,放題有呢個質素真係算係咁,放題界係好高質😆壽司軍艦,我哋到時仲有幾款,其中有個海膽三文魚子吞拿魚蓉壽司好正😋呢度啲壽司軍艦賣相都精緻😍唔會話放題就整到好求其👍🏻另外仲有好多款手卷卷物,不過我怕太飽,所以好多都冇試🙈熟食都有好多款,其中海鮮最正有花雕浸鮑魚、花膠炆冬菇、燒大頭蝦、燒扇貝、清酒煮蜆😋全部質素都唔錯,其中鮑魚浸得好軟稔,我哋每人食咗幾隻😆另外竟然有避風塘炒蟹,超惹味,好正👍🏻另外蒲燒鰻魚都好肥美,我哋都食咗兩round😋肉款最正有和牛薄燒、羊架同埋燒乳鴿。和牛薄燒配上炸蒜片,香口惹味再點埋特製醬汁好好味😋仲有估唔到放題都有炸乳鴿,仲要係即炸,皮脆肉嫩😍甜品除咗每人有一杯自選雪糕,出面雪櫃仲有Yogurt、豆腐花、布丁燒、各種小甜點,仲有中式嘅椰汁海燕窩燉木瓜任食添,一啲都唔馬虎㗎,夠晒滋潤👍🏻

午餐