2023-04-24 183 浏览
想食高質嘅燒肉 不妨嚟到呢間燒肉男一試🤤 佢哋一共有五個套餐 牛魔王嘅就要揀C/D/E餐啦😆 而家仲有優惠超抵 Lunch去食 set C/D做緊買一送一優惠😱 Dinner 就set C/D/E餐 2人8折 3人75折 4人7折🤯 而且生啤同清酒任飲 Movenpick雪糕牛角包窩夫任食 同朋友一齊嚟食就啱晒🍻❤️一場嚟到 我哋當然要試下最貴嘅set E😎 有135款高質食物可供選擇 包括A5和牛 仲送刺身拼盤😜 入座後店員就會比QR code你order食物 記得唔使急住落牛肉同刺身啊‼️ 因為和牛同刺身都會送上拼盤 分量好大㗎 以免叫得多食唔晒造成浪費🥰牛肉拼盤上枱真係非常吸引 一共有7款不同部位嘅A5和牛同1份金箔牛肉刺身🤤 真係非常吸晴 和牛油脂最豐富嘅係A5日本黑毛和牛三角 入口即溶😍 肉味最濃嘅係A5日本黑毛和牛肋肉 比較厚身👍🏻 做埋會員生日仲送九州和牛西冷一份 雪花滿滿超嫩☺️另外送嘅刺身拼盤一樣相當吸引 入邊有非常肥美嘅三文魚腩 帶子 赤蝦等等😍 絕對唔係普通放題質素 新鮮肥美👅 其他食物種類繁多 質素都唔錯架👍🏻 例如海鮮類可以揀海蝦 帆立貝🦐 小食方面有得自己燒雞泡魚
想食高質嘅燒肉 不妨嚟到呢間燒肉男一試🤤

其他食物種類繁多 質素都唔錯架👍🏻 例如海鮮類可以揀海蝦 帆立貝🦐 小食方面有得自己燒雞泡魚乾 雞皮 仲有章魚燒😆

飲品方面除咗自家冷泡茶 任飲清酒生啤 仲有多款罐裝飲品可以選擇😜

雖然已經食到好飽 但係記得要留肚食甜品😎 因為有即製牛角包窩夫 Movenpick雪糕 同埋多款甜品水果任食🤯 牛角包窩夫仲要有三款口味揀 分別係Tiramisu 抹茶同士多啤梨 3款我都試哂🤫 賣相一啲都唔馬虎勁吸引 個人最鍾意食士多啤梨味
Movenpick雪糕就有6款口味提供 大大球 配埋牛角包窩夫食勁好食😋
總括而言 放題來講食物質素都幾高 食得過癮 趁有優惠快啲嚟試吓🌟