餐厅: 德國餐廳 (Mikiki)
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-04-09 469 浏览
呢間位於新蒲崗既德國餐廳,位置都幾方便,近kai tak mtr, 番9龍區既幾位老友最鍾意呢度,貪佢野食不錯又可坐露天吹水。酒黎講大部分係draft beer, 星期一至五都有set, 有啤酒set or 生蠔配白酒,今次就試左前者,全部都係正宗德國牌子啤酒,水準高係預期內。黑啤黎講我最like,又香又唔苦  平時係超市買都幾十蚊,其實係呢道飲唔洗麻煩仲抵。食物就叫左肉腸拼盤,自己最like就係白肉腸,貪佢夠香同唔飽肚,食多幾款都得。另外兩款膠一個辛辣既都好推介可以送酒。要選kowloon east吹水好地方,又治安好,可以考慮下mikiki mall呢間餐廳。