2021-08-08 101 浏览
上網睇到依間餐廳都好多人介紹,黎開荔枝角就同朋友 book 左星期日黎食,12 點先開,開頭都冇咩人,食食下愈黎愈多人,1點已經滿哂座,睇黎真係好受歡迎一入去個環境同裝修已經好似去左外國咁,樓底又好高,工業風裝修都坐得好舒服,仲安排左卡位比我地坐好闊落坐得好舒服。首先上左瘦豬豬菠菜藜麥沙律,入邊有西柚,烤杏仁,橘子汁,菜頭。幾特別,沙律控既朋友讚不絕口,酸酸甜甜又的確好開胃墨西哥芝士新豬肉簿脆,一黎已經覺得份量超多同賣相好靚,好 colourful , 打左好耐卡先捨得食,入面有蕃茄,牛油果醬,橄欖,純素車打芝士一食就番唔到轉頭,食上癮。招牌德國咸豬手,上菜果時都忍唔住 wow 左出聲,大份到癲,足足成 1kg , 雖然餐牌寫 for 兩個人食,但其實兩個人食都飽到爆,好抵食,豬手咸度我覺得岩岩好,豬皮夠哂脆,肉汁好 juicy , 配埋芥末籽忌廉汁,仲有酸菜,焗薯仔同蘿蔔。瘋狂香蕉雪糕新地,估唔到連甜品都咁出色,賣相首先又係勁吸引,入面有成條香蕉同好多士多啤梨,雪糕好軟,有朱古力同忌廉,入口即溶,仲有好大塊既窩夫,好高 cp 值,呢個甜品真係值得一讚飲品方面朋友揀左熱情果蘋果汁特飲。

好闊落坐得好舒服。

一食就番唔到轉頭,食上癮。

飲品方面朋友揀左熱情果蘋果汁特飲。桃,士多啤梨,我就揀左薄荷提子梳打。青檸,蘋果汁,蜜糖柚子。飲落好清甜

整體黎講待應服務都好好,坐得舒服 d 野食又高質,下次會同朋友再黎