2019-06-15 1689 浏览
呢间居酒屋既串烧水准真系吾错!特别系牛舌,不论口感同味道都好正!👍🏻佢啲烧扒类都正!全部都烧到5-6成熟!烧粟米佢会配埋自家制既香草牛油比你搽尼食,真系香劲劲劲多🤤👍🏻相当出色嘅仲有烧手打墨鱼饼配明太子酱,个墨鱼饼几弹牙,而最突出嘅就系个明太子酱,真系有劲多明太子😍👍🏻炸物方面呢度嘅炸䲞鱼同炸多春白饭鱼都好好食,全部火喉都恰到好处,炸野吾会太油!不过略嫌炸多春白饭鱼个炸浆吾够松脆,同埋放一阵就”林”,有待改善🙈但个白饭鱼超级多春,好正!送酒一流!另外,中意食鹅肝嘅可以试鹅肝蛋饭,件鹅肝几厚🤤店员会帮你捞混晒佢地尼食,唔想捞混既记住要讲声😛不过自从转咗师父之后,有部份串烧我觉得差咗,例如烧鸡心同鸡肾都有阵不太讨好嘅鸡膻味,鸡掌肉又太咸,厚烧牛舌虽然都仲系好食嘅,但都真系冇之前咁出色,有少少失望...虽然相比之前真系差咗少少,但以香港日式居酒屋嚟讲,呢间嘅出品都仲算系中上,而且座位方面又唔会太逼,坐得几舒服!钟意食日式串烧,又想揾个地方同朋友饮下啤酒吹下水,呢度绝对满足到你😚记住记住!必食佢既烧牛舌!真心够厚够味又够爽!😍👍🏻
呢间居酒屋既串烧水准真系吾错!

记住记住!必食佢既烧牛舌!真心够厚够味又够爽!😍👍🏻
  • 烧手打墨鱼饼配明太子酱