2022-09-16 219 浏览
同屋企人黎觀塘附近做嘢,相約喺呢間邊爐放題食晚餐。環境燈火通明令人感到舒服又安心,員工服務態度好好,令我地都覺得好窩心呀。好似好少見火鍋放題出現中式點心,有蝦餃、燒賣等等,餐廳喺呢方面都好有新意,可以同時滿足年輕人同屋企長輩嘅需求~湯底我地嗌左胡椒雞湯,濃味得黎養胃又養身,飲碗湯後成身熱辣辣,冬天飲左呢碗湯一定好舒服。海鮮、肉類都好新鮮,特別係海鮮拼盤,多選擇之餘又完全無雪味,認真抵讚!大閘蟹放題都係非常高質嘅賣點,見到唔少人為左呢個大閘蟹放題慕名而來。果然無令我失望呢,大閘蟹大隻又多膏,蟹膏夾雜住汁一齊流出黎,未開始食,淨係見到,啲口水就幾乎停唔到了,蟹味好濃,鮮香味完全喺口腔入面滿瀉,令我食完都好意猶未盡,真係要黎多幾次。