天氣好凍,忍唔住打返幾晚邊爐~今晚試咗呢一間一直人氣高企嘅火鍋外賣!👍🏻二人火鍋套餐姬松茸冬瓜湯外賣都可以有咁高質素嘅湯包,仲有一兜湯包料,滿滿嘅冬瓜、松茸粒,湯頭非常清甜,加入蘿蔔粟米蕃茄入去煲一煲,飲番一碗暖湯。海鮮拼盤(花甲、海蝦、白鱔、廣島號、帶子)兩個人打邊爐好難買到唔同種類嘅海鮮,呢個拼盤正正符合小編嘅喜愛,帶子厚實鮮甜;鮮蝦大隻爽口;廣島號肥美多汁手切安格斯一片片嘅雪花紋好靚,切得厚薄一致,食落牛味香濃,肉質滑嫩,食完的確係大滿足。丸餃自家製嘅四寶丸真材實料,特別係蝦丸啖啖鮮蝦,墨魚丸亦都爽口彈牙,豬肉丸豚味香濃。手工雲吞西菜餃皮薄餡料多,有機會真係要堂食試多啲款式 !黃沙豬膶豬膶好乾淨,食落軟淋帶點爽口,仲要相當大塊!田園盛菜嘅款式好多:粟米、蕃茄、蘿蔔、菜心、娃娃菜,喺菜價高企嘅情況下真係非常良心。黑豚片肥瘦相間,食落並冇油滋滋嘅感覺~二人套餐已經包晒需要嘅調味料,同時外賣自取亦都有其他嘅追加優惠!

👍🏻二人火鍋套餐

姬松茸冬瓜湯

海鮮拼盤(花甲、海蝦、白鱔、廣島號、帶子)

手切安格斯

丸餃

黃沙豬膶
豬膶好乾淨,食落軟淋帶點爽口,仲要相當大塊!

田園盛

黑豚片
肥瘦相間,食落並冇油滋滋嘅感覺~

外卖自取