2020-07-04
提早咗成個月book位,終於有得食喇!!!炙燒熟成西冷牛肉 $27牛味濃郁,啲油同肉汁滿瀉包住啲壽司飯食,無得輸!值得encore!拖羅系列特選大吞拿魚腩、特選中吞拿魚腩、蔥花吞拿魚軍艦、吞拿魚、長鰭吞拿魚呢幾款係必食!啲拖羅勁高質,真心有種係日本食壽司嘅感覺!北海道海膽 $27 期間限定系列,質素ok,但唔算好驚艷。松葉蟹腳 $22 蟹腳比想像中細件,唔算鮮甜,可以唔試。焦糖鹽味卡達拉娜 $22強推!必食甜品!號稱唔會溶嘅雪糕,凍冰冰,個口感唔會太硬,味道好好!愛甜品嘅一定唔可以錯過!朱古力香莓芭菲 $32 個雪糕好好食,啲醬酸酸甜甜,推介!整體黎講,啲壽司幾高質,呢個價錢都值得,拖羅系列係必食,同埋啲甜品意外地好食!值得再去,但等4個鐘就不了。建議用app book定,不過都要提早成個月book。如果即日,建議拎完籌去睇場戲行陣街先返,保守估計都要等3 - 4小時。
炙燒熟成西冷牛肉 $27
拖羅系列
北海道海膽 $27
期間限定系列,質素ok,但唔算好驚艷。
松葉蟹腳 $22
蟹腳比想像中細件,唔算鮮甜,可以唔試。
焦糖鹽味卡達拉娜 $22
朱古力香莓芭菲 $32
個雪糕好好食,啲醬酸酸甜甜,推介!